Atšaldyti, sauso brandinimo Black Angus jautienos maltiniai (brandinta ne mažiau  30 dienų), supakuota vakuume, be prieskonių.

Sausai brandintos jautienos maltiniai - ypatingo skonio ir birumo mėsa.

Įkaitinkite labai karštai keptuvę ar kepsninės groteles, sutepkite augaliniu aliejumi paviršių taip bus lengviau apversti maltinius. Apkepkite iš abiejų pusių po 2 ar 3 minutes. Prieskoniai (druska, pipirai) beriami ant apskrudusios pusės. Kitais prieskoniais ar padažais skaninkite bandeles, kurias naudosite burgerių gamybai. Kol paruošite bandeles, apkeptus maltinius palikite "ilsėtis":  perkelkite maltinius nuo keptuvės ar grotelių  į foliją ant plokštumos. Ilsėtis turi ne mažiau kaip 5 minutes- maltinyje vienodai pasiskirstys mėsos syvai ir jis taps ypač sultingas. Kepant kepsninėje svarbu, kad žarijos neberūsentų. 

Galiojimas  8 paros, laikant nuo 0 iki +2°C. 

Smulkintos sausai brandintos Angus jautienos maltiniai, atšaldyti, apie 300 g

4,78 €
Su mokesčiais

Charakteristikos

Kokybė
Natūralu
Kilmės šalis
Lietuva
Pakviesk draugą ir gauk 3 eurus savo pirkiniams
  • Šviežumo garantija Šviežumo garantija
  • Patogus pristatymas Patogus pristatymas
  • Malonus aptarnavimas Malonus aptarnavimas
  • paysera
  • dnb
  • Swedbank
  • citadele
  • danske
  • seb
  • nordea
  • Šiauliu bankas
  • kreditinės