Atšaldyta, sauso brandinimo Black Angus jautiena (brandinta ne mažiau  30 dienų), supakuota vakuume.

Sausai brandinamos visos mėsos dalys tampa žymiai minkštesnės nei šviežios. Ši dalis skaniausiai paruošiama troškinant arba ilgai kepant žemoje temperatūroje. 

Įkaitinkite labai karštai keptuvę, sutepkite augaliniu aliejumi paviršių ir sudėkite mėsą supjaustytą arba gabale. Apkepkite iš visų pusių, kad gerai apskrustų.

Gabalą prieskoniais (druska, pipirai) barstykite prieš patalpinimą į įkaitintą  iki 140 laipsnių orkaitę. Kepti 1 kg/2val; 2 kg/3 val. arba iki 56 laipsnių mėsos vidinės temperatūros. Vėliau reikia iškeptam kepsniui duoti "pailsėti"- perkelkite kepsnį iš orkaitės ant folijos, uždėkite sviesto (82 %) gabaliuką, skonio ir kvapo akcentui, ir įvyniokite į foliją. Ilsėtis turi ne mažiau kaip 30 minučių- kepsnyje vienodai pasiskirstys temperatūra ir  mėsos syvai - kepsnys taps sultingas.

Jei troškinama, prieskonius ir kitus priedus kartu su apskrudusia mėsa sudėti į puodą, užpilti šiek tiek vandens ir užvirus troškinti ant silpniausios kaitros apie 2 valandas. Išsitroškinusi mėsa lengvai plyšta. 

Galiojimas 18 parų, laikant nuo 0 iki +2°C. 

Angus jautienos sprandinė, atšaldyta, sausai brandinta, apie 620 g

8,78 €
Su mokesčiais

Charakteristikos

Kokybė
Natūralu
Kilmės šalis
Lietuva
Pakviesk draugą ir gauk 3 eurus savo pirkiniams
  • Šviežumo garantija Šviežumo garantija
  • Patogus pristatymas Patogus pristatymas
  • Malonus aptarnavimas Malonus aptarnavimas
  • paysera
  • dnb
  • Swedbank
  • citadele
  • danske
  • seb
  • nordea
  • Šiauliu bankas
  • kreditinės