Be šios daržovės neįsivaizduojama tradicinė lietuviška virtuvė, kai kurie bulvių patiekalai laikomi nacionaliniu kulinariniu paveldu. Šį augalą lietuviai įgudę auginti nuo senų laikų ir žino įvairiausių auginimo gudrybių.

Bulvių gumbuose gausu įvairių maisto medžiagų: iki 24 % krakmolo, 2 % augalinių baltymų, fermentų, įvairių biogeninių elementų, organinių ir mineralinių druskų – kalcio, kalio, magnio, geležies,cinko, fosforo, šiek tiek proteino, riebalų, ląstelienos, obuolių, citrinos ir rūgštynių rūgšties, gausu vitaminų A, B, C, P, folinės rūgšties, karotino

Bulvės, 1 kg

0,39 €
Su mokesčiais

Charakteristikos

Kokybė
Natūralu
Kilmės šalis
Lietuva
Pakviesk draugą ir gauk 3 eurus savo pirkiniams
  • Šviežumo garantija Šviežumo garantija
  • Patogus pristatymas Patogus pristatymas
  • Malonus aptarnavimas Malonus aptarnavimas
  • paysera
  • dnb
  • Swedbank
  • citadele
  • danske
  • seb
  • nordea
  • Šiauliu bankas
  • kreditinės