Sodraus juodųjų serbentų aromato vynas, su ilgai išliekančiu prisirpusių juodųjų uogų poskoniu. Puikiai tinka prie raudonos mėsos patiekalų, troškintos žvėrienos ir brandintų sūrių.

Juodųjų serbentų vynas gaminamas klasikiniu maceracijos būdu (kaip ir raudonas vynuogių vynas) – uogos tik sutraiškomos ir fermentuojamos kartu su odelėmis ir minkštimu. Tai suteikia galimybę iš uogų išgauti visus jų turimus aromatus, sodrią raudonai violetinę spalvą, tanino pojūčius ir daugelį kitų juodųjų serbentų gerųjų savybių.

Kaip pusiau saldus vynas, jis puikiai dera prie įvairių desertų, primindamas mamų virtas uogienes, kaime praleistas vasaras ir leidžia pajusti tą lietuvišką namų kvapą net ir esant toli.

Šis vynas buvo labai gerai įvertintas 2015 metų Lietuvos vynų čempionate – jis pripažintas geriausiu 2015 metų lietuvišku juodųjų serbentu vynu.

Juodųjų serbentų vynas (pusiau saldus, su dėžute) 12 %, 0.5 l

10,00 €
Su mokesčiais
Gintaro Sino vynai

Charakteristikos

Kokybė
Natūralu
Kilmės šalis
Lietuva
Pakviesk draugą ir gauk 3 eurus savo pirkiniams
  • Šviežumo garantija Šviežumo garantija
  • Patogus pristatymas Patogus pristatymas
  • Malonus aptarnavimas Malonus aptarnavimas
  • paysera
  • dnb
  • Swedbank
  • citadele
  • danske
  • seb
  • nordea
  • Šiauliu bankas
  • kreditinės